Tort cu cacao

de laylalala in Torturi, 24 Iun 2010 | 5367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic Mix pentru 9 torturi
  • 30 gr cacao
  • 50 gr zahar tos fin
  • 125 gr unt, la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 80 ml lapte
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cacao:

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.

Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.

Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Ramonaky 1

24.06.2010, 21:58

cat de frumos e am venit pregatita cu furcile,primesc si eu o feliuta?

housy 1

27.06.2010, 20:12

fundita e de mare efect !

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mouse de capsuni